Livram gratuit, la orice comanda mai mare de €40, in 27 de tari.
Urinal 30capsule
(0)
Cod:
8595165273717
Producator:
Walmark
Urinal contine o combinatie unica de doua substante active – NutriCran, concentrat uscat din suc de merisor si CystiCran, extract concentrat din merisor. Merisorul reprezinta o sursa bogata de biofl avonoide, compusi fenolici si alte substante naturale. Merisorul contine antioxidanti naturali, care ajuta la protectia celulelor si a tesuturilor de radicali liberi. Cantitatea de extract de merisor aferenta portiei zilnice maxime (trei capsule) corespunde unei cantitati minime de 57.300 mg de fructe de merisor. Urinal nu este un inlocuitor al tratamentului cu antibiotice. In cazul unor infectii acute, tratate cu antibiotice, Urinal poate fi folosit in paralel cu acestea, dar este recomandat mai ales pe termen lung, ca protectie naturala, datorita antioxidantilor naturali din merisor
11.72
pretul include tva
Disponibilitate: Alerta stoc
Nutricran (Vaccinium macrocarpon) - 200mg
Cysticran (Vaccinium macrocarpon) - 3mg
Infectii acute
Ajuta la protectia celulelor si tesuturilor de radicali liberi
Ca supliment alimentar, cate 1-3 capsule/zi, luate cu apa
Nu se cunosc
REVIEWURI CLIENTI
(0 comentarii)
GAMA VARIATA DE PRODUSE

 dedicata sanatatii tale

LIVRARE GRATUITA IN EUROPA

 Pentru comenzi mai mari de €40

GARANTIA RETURULUI

 14 zile - banii inapoi

PLATI SIGURE

 Visa, Mastercard si PayPal

O echipa dedicata starii tale de bine

Prin comercializarea produselor noastre, incurajam, intai de toate, mentinerea unei stari generale bune, pentru a nu fi nevoie mai tarziu de tratarea eventualelor afectiuni.
Pentru aceasta, iti aducem o gama larga de produse naturiste pentru recapatarea si mentinerea unei stari generale de bine.
Incercam sa strangem o mica parte din marea varietate de produse romanesti si sa le prezentam mai departe publicului larg, imbinand valorile traditionale cu descoperirile de ultim moment.