Livram gratuit, la orice comanda mai mare de €40, in 27 de tari.
Pachet Passiflora + magneziu 60+30capsule Gratis
(0)
Cod:
6426070645882
Producator:
Dvr Pharm
PASSIFLORA CU MAGNEZIU, STRESUL ȘI OBOSEALA Principiile active din passiflora reduc reactivitatea la stres și fravorizează relaxarea, regenerarea emoțională și mentală. Magneziul marin japonez areo acțiune complementară, crescând rezistența la efort (inclusiv intelectual), conferind o stare de tonus, de viociune. Împreună, cele două sunt un excelent susținător de efort, util pentru persoanele supuse la solicitări mari, care traiesc sau muncesc intr-un mediu caracterizat de tensiune psihică, cărora le vine dificil să se relaxeze și să se regenereze.
PASSIFLORA CU MAGNEZIU ȘI ANXIETATEA Passiflora are o acțiune calmantă, blândă și tot o dată puternică, asupra psihicului, diminuând stările de neliniște, de teamă, de angoasă. La rândul său, magneziul marin japonez are un efect de stabilizare psihică, ajutând la eliminarea fluctuațiilor emoționale și crescând rezistența la stres. În tandem, cele două ingrediente 100% naturale ajută la diminuarea intensității și frecvenței stărilor de anxietate, atacurilor de panică, stărilor anxios-depresive etc. Este important de știut că efectul poate apărea imediat, dar și în timp. Unii specialiști susțin că efectele passiflora se vad cel mai bine după 3 săptămâni de administrare constantă.
PASSIFLORA CU MAGNEZIU ȘI INSOMNIA În tulburările de somn, este foarte important să descifrați felul în care organismul dvs. reacționează la combinația dintre passiflora și magneziu. La cei mai mulți oameni, efectul anti-insomnie apare la administrarea în timpul zilei (la ora 8 și la ora 16) și nu înainte de culcare. Practica a arătat, însă, că unii oameni sunt mai receptivi la efectul somnifer dacă își administrează capsulele cu 30-60 de minute înainte de culcare. Și încă un lucru: o doză mai mare nu înseamnă neapărat un efect somnifer mai puternic. De multe ori insomnia fost eliminată mai ușor cu o singură capsulă luată dimineața și seara decât cu 3-4 capsule luate înainte de culcare.
14.97
pretul include tva
Disponibilitate: Disponibil in stoc
Stoc: 2 buc
Extract metanolic uscat 10:1 din Passiflora (Passiflora incarnata), frunze si flori : 202,5mg
Magneziu marin japonez, extras din apa de mare: 135mg*
Passiflora (Passiflora incarnata), frunze si flori, pulbere: 112,5mg
Gelatina (capsula)
*Doza maxima pentru consumul zilnic asigura 80mg Mg ceea ce reprezinta 21%VNR
Tulburari de somn (dificultate in adormire, treziri nocturne frecvente, somn ne-odihnitor etc.)
Anxietate, sindrom anxios-depresiv
Atacuri de panică
Depresie, adjuvant în depresia bipolară
Aritmie cardiacă (tahicardie, extrasistole)
Tulburari de apetit pe fond de stres
Oboseala cronică
Variatii ale tensiunii arteriale pe fond de stres
ADHD
Comportament agresiv (irascibilitate, crize de furie etc.)
Se administreaza cate 1-2 capsule de doua ori pe zi, dimineata si seara
Nu se cunosc
REVIEWURI CLIENTI
(0 comentarii)
GAMA VARIATA DE PRODUSE

 dedicata sanatatii tale

LIVRARE GRATUITA IN EUROPA

 Pentru comenzi mai mari de €40

GARANTIA RETURULUI

 14 zile - banii inapoi

PLATI SIGURE

 Visa, Mastercard si PayPal

O echipa dedicata starii tale de bine

Prin comercializarea produselor noastre, incurajam, intai de toate, mentinerea unei stari generale bune, pentru a nu fi nevoie mai tarziu de tratarea eventualelor afectiuni.
Pentru aceasta, iti aducem o gama larga de produse naturiste pentru recapatarea si mentinerea unei stari generale de bine.
Incercam sa strangem o mica parte din marea varietate de produse romanesti si sa le prezentam mai departe publicului larg, imbinand valorile traditionale cu descoperirile de ultim moment.