Livram gratuit, a doua zi, la orice comanda mai mare de €40, in 27 de tari.
Omega 3 Forte 64 cps., Lysi
(0)
Cod:
5690548015014
Producator:
Lysi

Omega-3 Forte este adaosul perfect destinat consumului zilnic pentru sanatatea inimii, a creierului si a articulatiilor, alaturi de o hrana diversificata. Fiecare capsula contine ulei de peste concentrat cu acizii grasi Omega-3, EPA si DHA. Cercetari medicale din secolului XXI aduc rezultate aprofundate asupra efectelor acizilor grasi Omega 3 in diferite afectiuni, in special de la nivelul: inimii - afectiuni coronariene, aritmii etc., creierului - depresie, etc., incheieturilor - artrita, etc. Au fost studiate de asemenea, efectele benefice ale acestor acizi grasi asupra sistemului imunitar. S-a ajuns la concluzia ca persoanele cu afectiuni ale inimii sau predispuse la atac de cord pot, prin consumul de suplimente alimentare care contin acizi grasi Omega-3, sa diminueze riscul unui accident coronarian(conform FDA - Food and Drug Administration, SUA). FDA a concluzionat ca, pentru cei care au suferit de atac coronarian, consumul de 1 g de acizi grasi Omega-3 din uleiuri marine reduce riscul de repetare a atacului. Exista unele dovezi ca acesti acizi grasi Omega-3 au efecte protective si la cei care n-au suferit de boli de inima. Corpul omenesc nu poate sintetiza acizii grasi Omega 3. Pentru o buna functionare a organismului si mentinerea unei stari perfecte de sanatate, se impune diversificarea dietei prin consumul de suplimente alimentare pe baza de ulei de peste, suplimente bogate in acizi grasi Omega-3. Acizii grasi Omega-3 sunt esentiali sanatatii omului; cum corpul nu ii poate sintetiza, acestia trebuie furnizati prin dieta sau/si prin consum de suplimente alimentare pe baza de ulei de peste, suplimente bogate in acizi grasi Omega 3

23.98
pretul include tva
Disponibilitate: Disponibil in stoc
Stoc: 100 buc

Ulei peste cu 60% Omega-3 (EPA 275mg/g, DHA 180 mg/g) - 1000mg
Gelatina
Glicerina
Tocoferoli naturali ca antioxidant
Lecitina din soia

Sanatatea inimii
Sanatatea creierului
Sanatatea articulatiilor

1 capsula/zi

Nu se cunosc

REVIEWURI CLIENTI
(0 comentarii)
GAMA VARIATA DE PRODUSE

 dedicata sanatatii tale

LIVRARE GRATUITA IN EUROPA

 Pentru comenzi mai mari de €40

GARANTIA RETURULUI

 14 zile - banii inapoi

PLATI SIGURE

 Visa, Mastercard si PayPal

O echipa dedicata starii tale de bine

Prin comercializarea produselor noastre, incurajam, intai de toate, mentinerea unei stari generale bune, pentru a nu fi nevoie mai tarziu de tratarea eventualelor afectiuni.
Pentru aceasta, iti aducem o gama larga de produse naturiste pentru recapatarea si mentinerea unei stari generale de bine.
Incercam sa strangem o mica parte din marea varietate de produse romanesti si sa le prezentam mai departe publicului larg, imbinand valorile traditionale cu descoperirile de ultim moment.