Livram gratuit, la orice comanda mai mare de €40, in 27 de tari.
Mira apa de gura 20ml
(0)
Cod:
5944739000915
Producator:
Plant Extrakt
Stari inflamatorii ale cavitatii bucale (stomatite, gingivite) si gatului, dureri cauzate de presiunea protezelor dentare, apa de gura cu efect dezinfectant, dezodorizant, antiinflamator, stimuleaza formarea tesutului de granulatie
7.10
pretul include tva
Disponibilitate: Disponibil in stoc
Stoc: 5 buc
Extract hidroalcoolic din oleogumirezina Myrrha vera
Alcool etilic de cereale 85 % vol
Imbunatateste igiena cavitatii bucale
Reduce starile inflamatorii la nivelul cavitatii bucale si a gatului
Pentru igienizarea cavitatii bucale se dilueaza 15-20 de picaturi la un pahar cu apa pentru gargara. Pentru inflamatii ale cavitatii bucale 10 picaturi se dilueaza cu o lingurita de apa si se clateste energic 30 de secunde insistand pe zonele afectate. Pentru inflamatii ale gatului se dilueaza 25-30 de picaturi la un pahar cu apa pentru gargara.
Nu se cunosc
REVIEWURI CLIENTI
(0 comentarii)
GAMA VARIATA DE PRODUSE

 dedicata sanatatii tale

LIVRARE GRATUITA IN EUROPA

 Pentru comenzi mai mari de €40

GARANTIA RETURULUI

 14 zile - banii inapoi

PLATI SIGURE

 Visa, Mastercard si PayPal

O echipa dedicata starii tale de bine

Prin comercializarea produselor noastre, incurajam, intai de toate, mentinerea unei stari generale bune, pentru a nu fi nevoie mai tarziu de tratarea eventualelor afectiuni.
Pentru aceasta, iti aducem o gama larga de produse naturiste pentru recapatarea si mentinerea unei stari generale de bine.
Incercam sa strangem o mica parte din marea varietate de produse romanesti si sa le prezentam mai departe publicului larg, imbinand valorile traditionale cu descoperirile de ultim moment.