Livram gratuit, la orice comanda mai mare de €40, in 27 de tari.
Extract din muguri de Coacaz Negru 50ml
(0)
Cod:
5944739000076
Producator:
Plant Extrakt
Sindroame alergice: ajuta la scaderea incidentei si ameliorarea sindroamelor alergice. Sindroame inflamatorii: ajuta la ameliorarea sindroamelor inflamatorii de la nivel local si general, in special cele de la nivelul articulatiilor. Aparat respirator: ajuta la ameliorarea simptomelor din infectii gripale si din infectiile respiratorii in general (stari febrile, rinite)
12.05
pretul include tva
Disponibilitate: Disponibil in stoc
Stoc: 1 buc
Coacaz negru
Alcool etilic de cereale 18% vol
Ajuta la scaderea incidentei si ameliorarea sindroamelor alergice
Ajuta la ameliorarea sindroamelor inflamatorii de la nivel local si general, in special cele de la nivelul articulatiilor
Stari febrile
Rinite
Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese. In caz de asociere cu alte gemopreparate, in general, 3 ml, in putina apa, dimineata, inainte de masa.
La copii intre 2 si 7 ani: in general, cate 1 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese.
La copii intre 1 si 2 ani: in general, 10 picaturi, in putina apa, dimineata, inainte de masa
Nu se cunosc
REVIEWURI CLIENTI
(0 comentarii)
GAMA VARIATA DE PRODUSE

 dedicata sanatatii tale

LIVRARE GRATUITA IN EUROPA

 Pentru comenzi mai mari de €40

GARANTIA RETURULUI

 14 zile - banii inapoi

PLATI SIGURE

 Visa, Mastercard si PayPal

O echipa dedicata starii tale de bine

Prin comercializarea produselor noastre, incurajam, intai de toate, mentinerea unei stari generale bune, pentru a nu fi nevoie mai tarziu de tratarea eventualelor afectiuni.
Pentru aceasta, iti aducem o gama larga de produse naturiste pentru recapatarea si mentinerea unei stari generale de bine.
Incercam sa strangem o mica parte din marea varietate de produse romanesti si sa le prezentam mai departe publicului larg, imbinand valorile traditionale cu descoperirile de ultim moment.